Jag en kortmakare? Ja så kan det tyckas...

Ja det senaste har det ju mest blivit kort gjorda men innerst inne i min själ är jag ändå scrappare. Har bara inte fått inspiration av mina foton det senaste så det har blivit kort istället.
I lördags var jag på Gråboträffen som butik. Men jag var tvungen att åka hem mitt på dagen för att stänga butiken här i Alingsås så det blev en lite hattig dag. Men ett kort fick jag gjort som blev nästan klart i alla fall. Stort tack till dig Lisa som guidade fram mig i min förvirring hahaha. Kortet gjorde jag klart på Alingsåsträffen i söndags. Klicka på bilden för att se den större!På söndagsträffen gjorde jag inte så jättemycket mer eftersom jag hade en massa att packa upp i butiken innan jag kunde börja med något. Men dessa två kort blev det i alla fall:

 


Äntligen lite nytt!

Oj, det var inte igår jag uppdaterade här. Visste att det var länge sen men inte att det var såååååååååå länge sen *rodnar*. Lite nytt har jag faktiskt som jag skulle kunnat lägga upp men när man inte gör det direkt så blir det ju inte av...
Igår bestämde jag mig för att jag ska scrappa denna helgen. Så när jag gick hem från butiken igår tog jag med mig mina scrapsaker hem. Ikväll surfade jag runt på lite olika sidor och letade inspiration. Tadam! I
Linas blogg hittade jag precis kort i min smak (som vanligt! Du är så himla duktig och inspirerande Lina!)
Två kort blev det och det passar bra eftersom det är kalas nästa helg.
 
Klicka på bilderna om du vill se dom större. Det första kortet är till en tjej som fyller 15 år och det andra till en kille som fyller 9 år. Jag gillar verkligen att blanda stilar och det märks väl speciellt på kort nummer 2. En blandning av tufft och sött. Pennyblack-kottarna är förresten bara fusk! Jag har inte stämplat utan det är stickers. Ja ibland får man göra det lätt för sig.
Här är ett till kort som jag gjorde för någon vecka sedan. Det är till Malins kompis Mikaela som fyllde 14 år.


Mera nytt kommer snart. Ska scanna in sånt som ligger på hög *ler*