Med i tidningen!

Japp, min lo som jag skickade in till skissen i maj/juni numret av den svenska tidningen Scrapbook mm för ett tag sedan kom med. Jättekul! Och va stolt man känner sig när man bläddrar fram sin egen lo! Simon som var med på lo:n tyckte förståss att det var superkul han med! Typiskt nog hade min prenumeration precis gått ut och jag hade missat att förlänga den så jag fick pallra mig i väg till ICA och köpa den :)

image67

Miniträff i Trånghalla!

Förra helgen var jag hos min älskade vän Anna på miniträff! Ja det är mini när det bara är vi två *hihi*.
Fast på lördagen var vi först i Trånghalla kyrka där Anna hade scrapkurs/träff med sina vänner. Jag var ditbjuden med butiken. Där satt jag och målade lite stämplade motiv eftersom jag hade så svårt att komma igång att scrappa. Hos Anna gjorde jag sedan 5 kort och en LO. Ja inte på en dag utan vi satt hela söndagen också!
Tack Anna för en underbart rolig helg! Vi ses snart igen! Kraaaaaaaaaam!
Här är mina kort och den stackars lo:n *ler*.

     

Va skoj det är att "klä på" stämplarna!!!Bilden har jag tagit hängandes ut genom ett tågfönster. Ja det var inget expresståg precis utan en gammal trävagn dragen av ett ånglok på sträckan Anten-Gräfsnäs. Älskar färgkombinationerna och dessa nya Crate-papper!!! Älskar även fonten som heter Hannibal Lecter!