Jag - en tonårsmamma!

I dag (torsdag) fyller min äldsta dotter 13 år! Och jag är nybliven tonårsmamma! Det är jätteroligt men samtidigt lite läskigt! Tiden går ju så fort. Det var ju inte länge sen vår stora lilla Malin var bebis.
Malin har alltid varit en stark person med skinn på näsan och jag är så stolt över att vara hennes mamma. Visst, det är inte alltid lätt att ha en bångstyrig tonåring hemma, för det har vi haft länge trots att det inte varit "på riktigt" innan. Här är en dagsfärsk bild på födelsedagsbarnet!


91925-9

Vad gör en nybliven tonåring så här dags då? Inte sover i alla fall fast hon kommer vara dötrött imorron. Nä nyss pratade hon i telefon!!! En kompis som ringde för att gratulera i elfte timmen...
Får nog gå och påminna att det är en dag imorron med.

God natt från en nybliven tonårsmamma!

Ett kort till Malin!

På torsdag fyller min äldsta dotter Malin 13 år så idag har jag gjort ett kort till henne. Jag gjorde det efter veckans kortskiss på Scrappiz. Så här blev det:

malin06

Papprena är från Basic Greys nya serie Gypsy och finns att beställa i min butik
Pappersbiten
Jag har fått en massa nya foton så jag hoppas att jag ska hinna scrappa lite någon kväll. På onsdag börjar Malin och simon i skolan igen och då blir det jag och Julia själva hemma på dagarna. Kanske jag kan scrappa lite på dagtid då.

Min kusin har blivit pappa!

Wow! Nu är mitt första kusinbarn fött!!! Känns lite konstigt faktiskt för jag var 12 år när min kusin föddes. Det var min allra första kusin och nu är han pappa! Antingen måste han ju vara en vääääääldigt ung pappa elelr också är det jag som är gammal... Hmmmm om jag är 29(+) *ler* och jag var 12 när han föddes betyder det väl att han måste vara 17 år, eller? *ler* Märks det att jag har åldersnojja? Tror att jag är på väg in i en ålderskris...

Jaja, nu har jag i alla fall en anledning att scrappa. Jag måste ju göra ett gratulationskort. Ja sen är det ju snart lite födelsedagar, så kort ska här göras. Men då är frågan, borde jag städa mina scraphyllor först? Skulle ju vara en bra idé för då hittar jag ju mina scrapsaker, men å andra sidan så vad gör det om jag får leta lite då? *asg*

Tidigare idag var jag iväg till gardinaffären och köpte panellängder som det var halva priset på. I förra veckan köpte jag längder till köket men det blev så tomt utan kappa så därför panelisarna. Dom ska få bli släta kappor. Måste bara kolla så färgen blir bra.

VILL mycket men MÅSTE ännu mer! Mer tid önskas!

Varför ska man ständigt gå runt och känna att tiden inte vill räcka till? Just nu är det så mycket jag VILL göra men inte hinner för allt jag MÅSTE göra. Ja, ja, jag vet, det finns inga måsten som min kära vän Britt-Marie brukar säga. (Jo man måste dö men sen är resten val man gör och man får ta konsekvenserna av sina val.)
Nä inga måsten alltså, men hur hade det sett ut om man skippade vissa måsten? Som idag till exempel; min snart 13 åriga dotter kommer hem efter en vecka på Koster och hon ska hämtas på tåget i Göteborg. Jag MÅSTE hämta henne. Vart ska hon annars ta vägen *ler*. Hmmm ja jag kan ju välja att lämna henne där på stationen förståss *asg*. Självklart gör jag inte det och jag VILL ju hämta henne så det är ju inget jobbigt MÅSTE... Det var ju bara ett exempel...
Tyvärr är inte scrappa ett MÅSTE just nu utan bara ett VILL... Jag VILL scrappa ikväll! Men jag MÅSTE städa mina scraphyllor för nu hittar jag ingenting. Lite scraprelaterat för er i alla fall är att jag scannat nästan alla junilayouter i alla fall. Så här kommer dom:

Äpplen
fotbollskille på prov
91925-7
En sida till Julias album som jag gör i A4


mamma och pappa
En sida till Malins album som även det är i A4.


midsommarkille
Och till sist en sida till Simons A4-album.

Jag har scrappat!!!

Åhhhh äntligen har jag fått scrappat! I söndags hade vi scrapträff här i Alingsås och jag gjorde två lo:s! Bägge blev till mitt trädgårdsalbum.

Syren


91925-2