Vart på scrapträff!

Den 14/4 var jag på scrapträff på Orust. Det var verkligen jättekul att komma iväg igen. Det var ett tag sedan sist (om man inte räknar med våra Alingsåsträffar). Stort TACK till Karin och Sofia som fixade det så bra och stort TACK till alla sponsorer som hade skänkt priser och välkomstgåvor! Stort TACK även till alla glada scrappare som gjorde dagen så rolig och full av inspiration!

Ja som vanligt så hörde jag ju inte till dom som fick mest gjort (har aldrig försökt heller iofs) *ler*
Men två kort och två layouter blev det i alla fall:


   

Klar med en till lo!

Japp nu är den klar, den påbörjade lo:n från i måndags.
Bokstäverna är utskurna med QK Silhouette och fonten heter Pharmacy.

image44

Annandag Påsk-scrapträff i Alingsås

På annandagen hade vi scrapträff i studiefrämjandets lokaler. Jag känner verkligen hur scraplusten kommit tillbaka och inspirationen börjar också hitta tillbaka. Jag gjorde ytterligare ett grattiskort och dessutom en lo och en till som jag påbörjade och som jag lägger upp här när den är klar.

 

Rena kortverkstan idag!

Just nu är det mycket kalas och då blir det många kort! Idag var vi på kalas hos barnens kusiner Olivia och William som fyllt 10 och 7 år. Dessa kort fick dom:

 

 Imorron är det kalas igen. Då ska vi fira min mamma som fyllt 60 år i dagarna. Vi ska även passa på och fira min syster som fyllt år och hennes man som tagit arkitektexamen. Dom bor i Tyskland men är just nu här i Sverige. 
Här är deras kort. Till Martins kort har jag använt samma papper som till Williams.