Scrappat lite efter julen

Slö som jag är så har jag inte fått tummen ur och scanna. Men nu så! Dessa sidor är gjorda under början av januari,

91925-17Denna sidan är gjord efter en skiss på Swe Scrapbook och den blev publicerad i bloggen! Jättekul!

91925-18
Ännu en sida till det nya släktalbumet.

91925-19
Och denna sidan är till mitt eget album. Det är jag på bilden, inte ens ett år gammal.

Mellandagsscrappat.

Så fick jag äntligen lite tid och lust att scrappa. Fast fyyyy va hemskt det är när man har sån scrapblock att man verkligen får kämpa för att få något alls gjort över huvud taget. Men då är scraplift bra att ta till! Den första lo:n är en scraplift av en lo i senaste CK. En underbar enkel lo till ett nytt album jag ska göra i 8x8. Det ska bli ett album med den närmsta släkten. Våra föräldrar, syskon och deras barn. Eftersom det är en hel del släktingar lär det bli några sidor...


91925-15


Cardstocken är Bazzill Classic Kraft och det randiga är från Chatterbox. Doodlingen är gjord med clearstamps från autumn leaves och sedan ifyllt med en vit Sakura Soufflé penna. Den svarta texten är rubons Minimarks från American Crafts.

Nästa lo är till Malins album.

91925-14

Här har jag använt papper från K&Company. Blomman är urklippt från ett Junkitzpapper och på den har jag lagt 3D-lack för att få ett "plastigt" utseende. De vita bokstäverna är rubons Trademarks och minimarks från American Crafts. Den stora pilen är gjord med min mya QK Revolution.