Krisbehandling

Jag har faktiskt en hel del layouter som jag inte har visat här. Dels så har jag bytt dator och bilderna ligger kvar i den gamla som jag har på jobbet nu. sen har jag en del som jag inte scannat ännu. Här kommer en som publicerades i Ett-ord-i-veckan-utmaningen på SWE Scrap-bloggen i januari. Jag kallar den för min krisbehandling efterom det handlar om min 40 års-kris. Jag har haft den i butiken ett par månader och krisen har nog blivit lite bättre nu... *ler* Fotot är utskrivet direkt på den rosa cardstocken.

image91


Scrappat lite i helgen...

Ja men bara lite alltså... Ett påskkort. Men min scrap-plats börjar ta form nu och jag kan sitta vid mitt scrapbord så nu hoppas jag att jag ska få tid och lust att scrappa mer. Det är så tråkigt att alltid va tvungen att ta fram och ta bort allt mellan scraptillfällena. Påskkortet är till min mamma men våra goa grannar Rune och Eva fick ett likadant.

Nu ska vi åka och fira min mamma som fyller år nu i veckan.
GLAD PÅSK på er alla och här är påskkortet:

image90

Jag har gjort det till en utmaning i cybercropen på scrappiz.

Konfirmationsinbjudan

Den 18 maj konfirmeras min äldsta dotter Malin. Jag fick stränga order om att inbjudningarna skulle vara enkla. Inga blommor och inget lull-lull... Så här blev provkortet och det blev godkänt så nu ska bara resten göras.

image89