Hemma från Teneriffa!

Jag då sitter man här förkyld och eländig hemma i gamla regniga Sverige i igen efter en underbar vecka på Teneriffa.
Lite hastigt och lustigt för några veckor sedan bestämde vi oss, jag och maken, att vi skulle ta lite semester på tu man hand. Min fantastiska mamma tog semester från sitt jobb och bodde här med barnen så vi kunde åka.

På Teneriffa var det full vår! Allt var grönt och det blommade överallt. Lagom varmt var det också, ca 20 grader!
Vi slappade mest hela veckan. Solade, badade, drack Sangria på balkongen, gick ut och åt och promenerade i staden på kvällarna. Ja bara njöt!
Men vi kände att en utfärd kunde vi väl i alla fall göra så vi nappade på en gratisutfärd, som ett företag ordnade, till Teneriffas högst belägna by Vilaflor. Gratis var det för att man först fick åka och vara med på en demonstration av deras produkter. Ingen fara, det kan man överleva :o))) Dessutom bjöd dom på lunch också. Men jag kan ju säga att medelåldern var rätt hög på bussen. Det var vi som drog ner den lite i alla fall. En riktig pensionärsutflykt!  Men vad gör det? Vi var ju på semester!!! Under turen besökte vi också ett bageri där allt bakas i vedeldad ugn och ett ekologisk plantage där dom bland annat odlar bananer.

Min förkylning bröt ut näst sista dagen och jag kan säga att flyga med förkylning i kroppen är INTE en höjdare. Jag brukar aldrig ha några problem med att lyfta och landa annars men denna gången var det fruktansvärt. Lyftningen gick rätt bra men landningen var hemsk! Ingenting funkade utan det bara sprängde mer och mer i öronen *ryyys*. Men jag överlevde *ler* fast jag har fortfarande lock för öronen, kan ju iofs bero på förkylningen också...

Här kommer lite bilder från vår semester. Av någon konstig anledning blev det mycket blomfoton *haha*! Men jag gillar ju att scrappa blombilder!!!


image26
Jag solar och njuter i poolen!

image29
Utsikt från vår balkong. Ja man ser havet mellan husen. Begränsad havsutsikt kallade dom det i hotellbeskrivningen. Men det finns ju inte mycket att välja på när man bokar så nära inpå.

image27
Papegojblomma. Gissa om denna bilden ska scrappas!!!

image28
En taggig rackare!

image30
Mer kaktusar
image31
En vacker blomma vid poolkanten.

image32
En bananstock som är nästan skördeklar på plantagen som vi beökte under utfärden.