Det var väl på tiden!

Ja att uppdatera lite här i bloggen alltså! Tiden den går så fort och visserligen hinner jag inte scrappa så mycket men mer än ingenting är det i alla fall. Igår fick jag en ny scrapkompis! Min son Simon som är 10 år ville scrappa en bild på Lordi. Han blev heltänd och scrappade ytterligare en lo efter Lordi-lon. Få se om han går med på att jag visar det hen gjort.
Själv gjorde jag också två lo:s. En i A4 till Simons album och en i letter till ett inspirationsalbum som jag håller på med till kurserna.
Här är dom:
91925-10


En scraplift av lo:n på omslaget till Creating Keepsakes november 2006.
Här har jag använt American Crafts Bookshelf Cervantes (fram och baksida), Tennyson (fram och baksida) och Kinsella (blommorna). Hörnen är rundade med hörnrundare och kanterna är inkade med Fluid Chalk Dark Brown. Jag har även använt sicksackband, dymoremsa, bokstavsstickers och MM rubons Rummage och Providence.

91925-11

Här har jag använt Bazzill mono Brown Fawn och Vanilla, Basic Grey Skateshope Drop In och Grind. Kanterna är inkade och ordet EKAN (MM magnetstämplar Rummage)är stämplat med Fluid Chalk Dark Brown. Blomma från Prima är fäst med en brun brad på brunt band.

Det mesta av materialet kommer från
Pappersbiten.