Stegrekord!

I tisdags slog jag personligt stegrekord. För första gången var jag över 20000 steg på en dag.
Jag började med att gå till och från jobbet (ca 4000 steg enkel väg) och på kvällen var jag och tränade. Resultatet blev 20286 steg. Kanonnöjd! Åt en semla med gott samvete. Det var ju ändå semledagen.

vecka 8

Inte sjuk längre så denna veckan blev det träning som vanligt. Tre pass; tisdag step, torsdag aerobics och lördag step styrka. Det var en rätt tuff vecka men det kändes ändå bra. Så skönt att vara igång igen. På lördagen var jag inte och vägde mig utan jag tog istället lite sovmorgon. Skönt! Stegräknaren slutade på 75145.

vecka 7

Vecka 7 var jag fortfarande sjuk så det blev inget tränat. Stegräknaren slutade på ca 56000 steg.

Härlig vinterlördag.

Idag har det varit en riktigt härlig vinterlördag här. Vi har lite snö som ligger och solen har skinit hela dagen. Imorse fick jag skjuts till VV och sen gick jag hem i solskenet. Passade på och ta en liten omväg runt reningsverket. Stegis stod på lite drygt 8000 när jag kom hem. På VV visade vågen på -1,0 kg (bara 0,4 kg kvar av julkilona)  så jag var nöjd. Skönt att det börjar röra på sig nu. Belönade mig själv med ett par nya jeans från Lindex där jag hade 25% rabatt på en vara. Mina gamla jeans börjar på att vara lite stora. Passar bara bra när dom är nytvättade nu. DET är jättekul förståss!
Ikväll ska vi se på melodifestivalen. Få se om det är lika bra som förra lördagen. Då tyckte jag att de allra flesta var bra men jag gillade Emilias låt bäst.

Kram!

vecka 6

Jag är sjuk (förkyld med envis hosta) så vecka 6 blev det inte något tränat alls. Stegräknaren slutade på 52285. Orkade halt enkelt inte gå tillräckligt mycket. Det blev heller ingen vägning i lördags eftersom jag låg helt däckad. Är fortfarande inte bra (hostar mycket) så även denna  vecka blir träningsfri  om jag inte är tillräckligt bra på lördag för att orka med ett Step-pass. Försöker i alla fall promenera och på lördag ska jag till VV.


vecka 5

I helgen var jag i Stockholm och scrappade i dagarna tre! Det var lika roligt som det varit dom andra fem åren! Så kul att träffa er tjejer! Som väntat blev det mycket stillasittande så jag hade sett till att få bra med steg på räknaren i början på veckan. Så tack vare det och en del knatande på Kungsholmen på söndag morgon lyckades jag komma upp i 70386 steg under veckan. Det är jag väldigt nöjd med. Eftersom jag inte var hemma blev det ingen vägning denna vecka. Tränade step på tisdagen och Aerobics på torsdagen.

RSS 2.0