4 träningspass och -0,2 kg.

Så kan man väl summera förra veckan. Jag utnyttjar mitt frikort så gott det går.
Denna veckan blir det dock inte fyra pass utan tre om det blir som tänkt. Igår var jag på Step igen men nu var benen såååå tunga. Hade ju världens träningsvärk efter söndagens Body-pump pass. Imorgon ska jag gå på ett Aerobic pass. Det var jättekul förra veckan så det hoppas jag att det är nu med. Träningsvärken har nästan försvunnit så det ska väl finnas lite mer ork i benen imorgon.

På VV i lördags blev det minus även om det var pyttelite, 0,2 kg. Men ett minus är ju alltid ett minus och jag får väl räkna med att vikten kommer stå stilla ett tag nu när jag börjat träna...

Ett halvår har gått - liten lägesrapport.

Nu har det gått mer än ett halvår sen jag skrev in mig hos VV och började mitt promenerande. Sist jag var och vägde mig hade jag gått upp ca ett halvt kilo och där har jag stannat. Det står stilla och det är så trist. Jag fortsätter med gåendet och har hittills lyckats med min utmaning varje vecka utom en. Idag fick jag bekräftat att jag fått mycket bättre kondition. Jag var nämligen på ett Step-Up pass. Det är väääääldigt länge sen sist och det var såååå roligt! Kondisen var absolut inget problem utan det jobbiga var att jag hela tiden glömde vad jag skulle göra så jag kom av mig en del. Men svettig blev jag och stegisen fick 5800 steg till! Sen var det ju betydligt lättare att både hoppa, snurra och över huvud taget steppa med 12 kg mindre i bagaget. Även stretchingen var lättare med mindre mage och lår i vägen hihi.

Jag har ett frikort som gäller i 30 dagar på grupp-passen på Sportlife men när det gått ut får jag nog bli medlem. Känner att jag saknat att träna. Imorgon ska jag och dottern (som också har frikort) gå på ett lunchpass Body-pump.

På lördag är det vägning igen. Jag hoppas att det gått liiiite neråt i alla fall för det är så trist när det står stilla.

Ja det var en liten lägesrapport från mig! För er som läser här och själva kämpar med vikten, KÄMPA PÅ! Vi ska klara detta!!!

RSS 2.0