steg vecka 4

Nu har jag uppdaterat stegtabellen med förra veckans steg. Jag klarade mitt mål på 70000 steg. Totalt blev det 71171 steg. Bra jobbat! hihi.
Idag glömde jag min mat hemma! Fick springa in till fiket bredvid och köpa en macka. Många points...men jag tog det minst onyttiga alternativet. En liten baguette gjord på grovt mjöl med hela korn fylld med kyckling och pesto. God var den i alla fall. Kunde inte låta bli en Latte också.... Ska nog ta en kvällspromenad tror jag.

Vägdag

Idag var jag på VV och vägde mig. Jag blev lite besviken att det bara blev -0,3 kg men det är väl bara att ta nya tag och kämpa vidare. Jag vet ju att det går i vågor och min kropp vill kanske inte släppa så lätt på kilona nu när den fått dom tillbaka hihi. Jag har i alla fall varit duktig med både mat och motion. Flera promenader har det blivit i veckan och tre träningspass. Step bas i tisdags, Aerobic 1 i torsdags och Step Styrka idag. Jag och maken har bytt jobbdagar så nu kommer han jobba i stort sett varje lördag så att jag kan gå till VV och gå och träna. istället slipper han onsdagarna. Han tyckte det var bättre med lediga onsdagar faktiskt för då är han ju helt själv när alla barnen är i skolan. Det är ju mycket snickring som väntar nu när våren närmar sig.

H det gott och trevlig helg!
KramSanna

Back on track!

Nu är jag tillbaka och igång igen. Tyvärr har julen satt sina spår. I lördags var jag på vv och vägde mig och det visade ett stort + på 1,7 kg. inte kul men det kunde varit värre. För någon vecka sedan hade det visat på +3-4 kg.

Stegräknaren är på igen men jag började lite lugnt. Målet för förra veckan var att komma upp i minst 55000 steg och det klarade jag. Jag kom upp i 60651 steg. Denna veckan är det 70000 som gäller igen.

Förra veckan började jag även träna igen. Det blev lite chockartat eftersom jag i tisdags hade tänkt mig ett step baspass men som sen visade sig vara utbytt till ett bodystep-pass. Ni som varit på bodystep vet ju att det är aaaaaningens jobbigare än vanlig step. Kanske inte det bästa att börja med efter att inte ha tränat alls på en månad. Ja ja, jag överlevde och jag tränade två pass till, Aerobic 1 i torsdags och step styrka i lördags.

Idag var jag på step-baspasset i alla fall och det var superkul. Jag älskar verkligen Step up! På torsdag är det aerobic igen och på lördag step styrka. Jag ska försöka träna 2-3 pass i veckan samtidigt som jag ska promenera. Jag jobbar hemma på tisdagar så idag tog jag och maken en promenad på ca 5000 steg när jag tog rast.

Vad gäller mat så har jag börjat skriva upp igen. Känner att jag behöver få kontroll. Jag följer viktväktarna men äter så lite kolhydrater som möjligt.

Den 16 mars åker jag och sonen till Lanzarote med min syster och hennes familj. Det känns jättebra att ha det som en morot till viktminskning. annars har det varit lite si och så med motivationen. Men jag tror att det öht kommer bli lättre när det blir vår och ljusare.

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka börja skriva lite oftare. Vet ju att det finns i alla fall några som läser här men om inte annat också för min egen motivations skull.

Ha det gott!
KramSanna

Stegutmaning del 3

Nu har jag tagit på mig stegräknaren igen. Min utmaning i den del som jag nu kallar del 3 är att gå 70000 steg i veckan.
Jag kommer inte redovisa stegen för varje dag utan bara för varje vecka.

v 3. 60561 (Började lite lugnt med ett mål på 55000 steg denna veckan.)
v 4. 71171
v 5. 70386
v 6. 52285 (sjuk)
v 7. ca 56000
v 8. 75145
v 9. 87315
v 10. 72947
v 11. ca 70000 (glömde stegis hemma några gånger)
v 12. 84907
v 13.


RSS 2.0