Ett halvår har gått - liten lägesrapport.

Nu har det gått mer än ett halvår sen jag skrev in mig hos VV och började mitt promenerande. Sist jag var och vägde mig hade jag gått upp ca ett halvt kilo och där har jag stannat. Det står stilla och det är så trist. Jag fortsätter med gåendet och har hittills lyckats med min utmaning varje vecka utom en. Idag fick jag bekräftat att jag fått mycket bättre kondition. Jag var nämligen på ett Step-Up pass. Det är väääääldigt länge sen sist och det var såååå roligt! Kondisen var absolut inget problem utan det jobbiga var att jag hela tiden glömde vad jag skulle göra så jag kom av mig en del. Men svettig blev jag och stegisen fick 5800 steg till! Sen var det ju betydligt lättare att både hoppa, snurra och över huvud taget steppa med 12 kg mindre i bagaget. Även stretchingen var lättare med mindre mage och lår i vägen hihi.

Jag har ett frikort som gäller i 30 dagar på grupp-passen på Sportlife men när det gått ut får jag nog bli medlem. Känner att jag saknat att träna. Imorgon ska jag och dottern (som också har frikort) gå på ett lunchpass Body-pump.

På lördag är det vägning igen. Jag hoppas att det gått liiiite neråt i alla fall för det är så trist när det står stilla.

Ja det var en liten lägesrapport från mig! För er som läser här och själva kämpar med vikten, KÄMPA PÅ! Vi ska klara detta!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0